Gidsland Duitsland weigert met ‘3G-regel’ iedereen die niet deelneemt aan de Nieuwe Ideologie

23 augustus 2021

In Duitsland lopen ze een week of wat op ons voor. Soms duurt het wat langer, of noemen ze het anders. Ieder land het tempo wat het menselijkerwijs nog aankan, zoiets. De sneltesten op scholen, de avondklok en mondkapjes, het land van “nie wieder” ging ons steeds voor. In het kader van de “vierde golf” kunnen we dus maar vast beginnen met afkijken. Doet Rutte ook. 

Vandaag is bij onze oosterburen de ‘3G’ maatregel ingegaan. Alleen Geteste, Gevaccineerde of Genezen (geimpfte, getestete, genesen) mensen mogen restaurants, bioscopen, cafés, sportscholen, kappers, bejaardentehuizen en andere ruimtes in. De regel geldt voor iedereen vanaf zes jaar, schoolkinderen uitgesloten “omdat die al uitvoerig getest worden op school”. Winkelen voor eerste levensbehoeften wordt (voorlopig?) uitgezonderd.

Eerste berichten van het front: gedoe bij bakkers die ook tafeltjes in de winkel hebben, vermoeidheid bij ondernemers. Is natuurlijk allemaal bedoeld als indirecte last op de schouders van mensen die de nieuwe ideologie (a.k.a. het Nieuwe Normaal) weigeren te volgen, met gegronde redenen. Die “de vrijheid” weigeren, zoals de Duitse Volksgezondheidminister Jens Spahn vandaag suggereerde. “We prikken ons de vrijheid tegemoet”. “Impfung macht frei” was al vergeven aan de bingo-kaart van de complotdenkers, je moet die mensen niet in de kaart spelen!

Dat wordt nog wat, de helft van de Duitsers uitsluiten van het publieke leven, want beraamd wordt dat nog zeker 40 miljoen inwoners niet volledig Geprikt zijn. Cijfers daarover zijn nogal onbetrouwbaar. Of je Genezen bent bepaalt de bevolking uiteraard niet zelf, en wie zou je ook geloven? Nee dan doen we niet meer op blauwe ogen en een gezond gelaat, dat moet met een officieel certificaat, dat ook maar zo lang geldig is.  

Deze stap lijkt de logische overgang naar “2G”, en uiteindelijk naar “1G”. Omdat de “varianten” er voor gaan zorgen dat we als chronisch ongeneeslijk te boek gaan en testen niet meer van toepassing is, want onbetaalbaar of, nou ja, wat ze ook zullen verzinnen. Tot die tijd kunnen niet-gevaccineerde mensen diep in de buidel tasten – voor steeds vaker geëiste PCR-tests, die nu al tussen de 25 en 80 euro per stuk kosten. De kosteloze testen die Duitsland op elke straathoek aanbood zijn vanaf nu verdwenen. 

Helemaal aan het einde is er dan de”1G”: de climax-toestand waarin elke Duitser (en wij straks ook hoor) in de eerste plaats potentieel levensgevaarlijk is. Een beetje wat we in Australië zien, waar positieve gevallen die niet naar een “gezondheidshotel” willen om daar voor onbepaalde tijd opgehokt te worden, als “voortvluchtige crimineel” op het journaal worden getoond. Australië is gevallen, was de hashtag vandaag. Nou, Duitsland ook hoor. Laat het maar vallen denk ik dan. Laat ze maar zien wie er dan recht overeind blijven staan. Want dit gaat alle perken te buiten en de maskers zijn helemaal af. 

7 Reacties

 1. Rob Esveldt

  Duitsland gaat weer volop het nazisme in. Nederland met zijn NSB-ers volgen wat later. Wil je weten waar het uiteindelijk naar toe gaat dan adviseer ik dit eens op YouTube te bekijken, het is een echte eye-opener. The Trueman Show #39 Drs. Karen Hamaker-Zondag https://youtu.be/k2UQ4mX9nzM

  Antwoord
  • Tijn

   Zeer verhelderende info over onze puppet masters en wat hen drijft.

   Antwoord
 2. DonQuijotte

  De Luciferianen zijn een niet te winnen gevecht gestart. De ellende is dat ze de tactiek van de verschroeide aarde zullen hanteren. Platte Aarde, datdanweerwel.

  Antwoord
 3. Gait H.M. Leferink

  “Impfung macht frei” herinnert aan wat er boven de ingang stond van Kamp Auschwitz/Oswiecem: “Arbeit macht frei”.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  Antwoord
 4. Henk van Dorp

  De vraag is hoe lang gaat het volk, de burger hiermee in, met in het achterhoofd het verleden. De machthebbers hebben de praktijken, de methodes van het nazisme goed bestudeerd en passen het nu weliswaar in een ander jasje ‘gezondheid’ toe. Dit alles inspelend op het gedrag wat bij veel Duitsers in blijven hangen sinds de 2e WO, ‘befehl, ist befehl’. Opdat we nooit zullen vergeten.

  Antwoord
 5. Tijn

  Ik kan maar één reden bedenken waarom ze alles op alles zetten om iedereen die spuit te laten nemen: ze kunnen zich geen controlegroep veroorloven.

  Antwoord
 6. Gait H.M. Leferink

  Sietske, nu doe ik al jaren boodschappen in Duitsland, maar heb van een alles kontrolerende overheid daar nog totaal niks gemerkt. Of is dat in Berlijn heel anders dan hier in de Grafschaft Bentheim?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.