‘Beledigde’ CNN-journalist vindt dat hij excuses ‘verdient’ van Sarah Sanders die mede dankzij CNN met de dood wordt bedreigd

3 augustus 2018

De woordvoerder van Donald Trump, de altijd kalme Sarah Sanders, ging hier gisteren in op de ‘vraag’ (eis) van een CNN-journalist, Jim Acosta, die vindt dat het niet teveel gevraagd is dat Sanders zegt wat hij wil horen. ‘Is de pers de vijand van het volk?’ (Trump had dit eerder al ontkend).

I think we deserve that” zegt hij dan. Eigenlijk is CNN de president van de VS, is wat ik hem hier zie zeggen. Deze bewezen ‘FAKE NEWS’ nieuwszenders, waar Donald Trump veel en vaak aan refereert (dus niet ‘alle media’ in de VS) lijken wel dronken van gekwetstheid en zelfgenoegzaamheid. Er zit geen einde aan de idiotie.

Ik denk dat Sanders instructies gekregen heeft om niet in het woordenspel verwikkeld te raken met CNN en Acosta. Ze houdt afstand en legt slechts de hypocrisie bloot van deze journalist.


Acosta’s “I think we deserve that” en “shameful” is een totaal vreemde opmerking vanuit planeet aarde bezien. Hij mishandelt en misbruikt Sanders openlijk voor kijkcijfers (zij benoemt dit ook), voor het creëren van hun ‘Trump-dictator’ narratief en vervolgens wil hij verontschuldigen van zijn slachtoffer (waar zij zich verder niet naar gedraagt overigens) voor zijn gedrag.

En zelfs als dat mislukt toont CNN het als een winst – en twittert er lustig op los.

De bovenste twee Youtube searches zijn pro-CNN: “Belediging”. Ja dat is het ook, maar ze kunnen niet zien dat die terecht is.