VIDEO (met coming out!): Gendergaga – De Kunst van het Respect Eisen

21 januari 2020

Nieuwe YouTube upload – mét coming out!

6 Reacties

 1. Martin (zonder S)

  Jammer Sietske…, een doordachte mening past op een half A4’tje en kan in enkele minuten worden overgebracht. Deze video’s (en podcasts) vergen te veel ‘real time’ om doorheen te worstelen, veel vorm en stemmingmakerij en (te) weinig inhoud..
  Visuele aantrekkelijkheid werkt maar even, na de gewenning volgt snel de verveling..

  Ongeschikt voor snelle en intelligentere lezers opgegroeid met literatuur excerpts en executive summaries. Die gewend zijn hun mening zélf samen te stellen uit de talloze columns van zelfverklaarde opiniemakers die het internet rijk is.., waaronder zeker ook jouw mening..

  TPO abonnement heb ik in november laten verlopen.., te weinig inhoud en kwaliteit op buitenlandse thema’s andere dan die uit Amsterdam, Brussel en de VS..,
  Veel ongeremde soms hysterische kritiek zonder zweem van oplossingen.., veel richtingloze stemmingmakerij..

  Natuurlijk., de kachel moet branden maar bij voorkeur geen pregnante en vervuilende rook produceren..

  Antwoord
 2. Bauke

  Beste Martin (zonder S),
  Jammer dat bij de reactie geen link staat naar artikelen van de mening van de snelle en intelligente lezer, die opgegroeid is met literatuur excerpts en executive summaries. Een mening zonder hysterische kritiek en met een zweem van oplossingen. :-).

  Bolle Bart

  Antwoord
 3. Sietske Bergsma

  Zo zo, dat zijn een hoop woorden om te zeggen dat je graag op maat gemaakte, wat de boer kent inhoud wilt omdat je geen vervuilende rook wilt in je selectie van ‘executive summaries’. Echt nog nooit zoveel arrogantie bij elkaar gezien in een comment. Sterke met mijn afwisseling van interesses en vorm!

  Antwoord
 4. Martin (zonder S)

  Je trapt je op m’n hart Sietske, ook boeren hebben brede interesse in goed verwoorde meningen.., het probleem heet tijd en niet ‘vervuilende rook’…, het internet aanbod van interessante meningen en informatie overtreft verre beschikbare lees, luister of kijkcapaciteit van de meesten dus keuzes zijn onvermijdelijk.
  En ach.., gebruikte begrippen zijn inwisselbaar, uittreksel en samenvatting mag w.m.b. ook.
  Tsja…, 30 jaren buiten Nederland en het taalgebruik verwatert wat..

  Jij stond met je scherpe kijk op rechtse politiek hoog op mijn lijst.
  Leg het gemakzuchtig uit als arrogantie maar i.p.v. Brusseliaans om je heen te slaan lijkt ‘t me verstandiger een doelgroep voor ogen te houden, ludiek prima maar w.m.b. niet ten koste van de inhoud.

  Voorbeeld..?
  antwoord aan @Erwin 20.01.2020
  De vereniging van beide Duitslanden was tevoren slordig ‘begroot’ op ongeveer 25 miljard DM en er is inmiddels met €19 miljard per jaar in totaal tot 2019 ruim €1.700 miljard oostwaarts gesluisd. (Clingendael)
  Een monsterachtig voorbeeld van hoe politieke ‘begrotingen’ uit de hand kunnen lopen’..
  Onbegrijpelijk dat Timmermans met deze vergelijking voor de Duitse TV kon wegkomen..
  Sietske had hier een (indringend) punt van kunnen maken i.p.v. op de man te spelen..

  Aanvullende informatie en erg illustratief voor degenen die wérkelijk geloven dat de energie transitie Timmermans voor ogen heeft ‘rond’ de 1000miljard Euro gaat bedragen.

  Antwoord
 5. Erwin

  Prima video’tje, niks aan doen.

  De gevoelens/ideeën van je over dit tenenkrommend onderwerp komen duidelijk over en ik kan mij er goed in vinden. Hopelijk kunnen meer mensen via dit medium kennismaken met jouw mening/visie en deze delen.

  Je zal er niet direct de 15% van de bevolking mee bereiken die zelfs al kunnen lezen en schrijven, toch het bereiken van de talrijke andere groepen in de samenleving lijkt mij een stuk waardevoller.

  Altijd maar die dwang om oplossingsgericht te moeten denken, dat denken van “er zijn geen problemen, alleen maar uitdagingen ”, die post-christelijke/Gutmensch kijk op de wereld waardoor we alles goed kunnen maken………met dit in gedachten kijkende naar de eisen van Gendermensen, wordt het alsnog moeilijk om een goed compromis te bedenken, laat staan de vraag of een zoveelste slappe/beklemmende compromis gewild is.

  Is het leven maakbaar, moet alles glad gestreken worden! Het gedram naar de grootste gelijkheid of effenheid zal in mijn ogen een nog diepere ongelijkheid bewerkstelligen, waarbij mensen helemaal niet meer met elkaar praten. ( in zoverre we dat nog doen buiten de talkshows om.) LOL..
  Willen we dat als samenleving!

  Antwoord
 6. Jan

  Nog afgezien van het feit dat het een feest is om naar je te kijken, mooie vrouw, vind ik deze stijl ter afwisseling van je doorwrochte en zeer lezenswaardige opiniestukken verfrissend. Moet regelmatig lachen om je typering van de linkse gekte, want die klopt visueel als een bus!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.