PODCAST 1 – Fake news van de NOS is meer dan onjuist nieuws, het is absurd

16 mei 2018

4 Reacties

 1. Paulus

  Momenteel zie ik alles in de context van de ‘Deepstate’. Maar volgens mijn omgeving ben ik paranoïde, of erger; Alt-right…

  Antwoord
 2. Michel Hekking

  Ik zie dit al langer als collectivisme, op links heel herkenbaar communistische gedwongen inclusiefiteits-trekken en op rechts onderdrukt borrelend nationaal socialisme. Ons oer groepsdenken met als vijand de waarheid( moedernatuur), rede/ rationaliteit, individueel succes, onafhankelijkheid.
  Het zwart/wit uitsluiten van rechts is zo simpel mogelijk een vijand maken omdat elke groep een vijand nodig is om de eigen groep te verbinden.

  De Nazi’s hadden de joden als vijand, het gemiddeld slimste volk ter wereld, de communisten hadden de succesvolle bourgeoisie. Iemand slimmer dan jou is de gevaarlijkste vijand sinds we geen moraal kompas van godsdienst meer hebben.

  Antwoord
 3. Hans Varkevisser

  Het is heel mooi wat je doet Sietske. Ik volg je al heel lang op TPO.

  Je bent één van de voorlopers van de Nieuwe Tijd, waarin Realisme en echte Waarheid de boventoon zullen gaan voeren en niet allerlei gekunstelde verklaringsmodellen waarin de werkelijkheid als het ware gereconstrueerd wordt om zo fijn binnen allerlei voorgeschreven ideologische kaders te passen.

  Begrijp en voel ook heel duidelijk de hopeloosheid die ik af en toe tussen de regels door in je betoog bespeur, want het collectief ingepompte deug-narratief heeft grondig en langdurig toegeslagen en hele volksstammen zijn dat als waarheid en werkelijkheid gaan zien.
  Het is er immers systematisch vanaf 1968 zo ongeveer ingeramd en heeft zich vermengd met “gelijk hebben” en “deugen”, dus niet alleen als rationeel model, maar vermengd met een “goed gevoel” en dat maakt het allemaal nog meer extreem hardnekkig en heeft het huidige denk- en gevoelskader ook binnen een welhaast religieuze sfeer gebracht.
  Hierdoor is het “deug” element zo gaan overheersen dat niemand zich bijvoorbeeld nog afvraagt waarom “verbinden” en goede eigenschap zou zijn, laat staan dat de vraag gesteld wordt waarmee we ons dan zouden moeten verbinden en op grond waarvan en op het gezag van wie.

  Nog “lastiger” wordt alles als je terugkijkend moet constateren dat links zeker niet in alles ongelijk had en de in nieuw-rechtse kringen populaire bezigheid de Frankfurter Schule als filosofische en ideologische stroming volledig af te branden is iets waar ik weiger aan mee te doen, want veel van hun ideeën waren zeker briljant te noemen.

  Er is natuurlijk duizend keer meer over te zeggen, maar dit waren zo maar wat gedachten.

  Wens je heel veel succes en ben benieuwd naar je nieuwe podcast en artikelen.

  Antwoord
 4. peter klein (@curvedwater)

  In Amerika hebben ze het over #OperationMockingbird, het afstemmen van het nieuws op de wens van de overheid. En die willen wereldwijd “globalisme”, zogenaamd “iedereen die met iedereen samenleeft en samenwerkt”. Met de UN, verenigde naties, als boegbeeld.
  Maar dat is compleet krom.

  Globalisten willen produktie op de goedkoopste plek, “want dat is het efficiëntst”, en wegvallen van werkgelegenheid moet maar opgevuld met banen in de dienstensector- en uitkeringen natuurlijk. Gevolg is heel veel laagbetaald werk, met zoals in duitsland is aangetoond in tv-programma #Frontal21: de overheid als belangrijke aanstichter doordat ze opdrachten geeft aan de goedkoopste aanbieder, zonder opvolging van wettelijke bepalingen tav arbeidsrechten en – voorwaarden te WILLEN inspecteren. Gevolg: > 2 miljoen werken onder het minimumloon, “criminele praktijken”. (Komen we in nederland ook tegen : vrachtwagenchauffeurs verdrongen door oost europeanen, omdat de douane bij gebrek aan strafbaarstelling geen controle wil uitvoeren op de cabotagewet die binnenlandse ritten voor buitenlandse chauffeurs, regelt.)

  En prettig, ai die mensen in de uitkering, want die maak je monddood, heb je geen last meer van. Zorgt ook voor een voor de elite prettige vecht arbeidsmarkt, waar vele honden vechten om hetzelfde been.

  En voor wat betreft de verenigde naties. Israel is daar de grote dwarsligger van. De verenigde naties vindt het heel normaal dat > 50 leden én de universele verklaring op de mensenrechten hebben ondertekend én de haaks daarop staande verklaring van cairo.. Het gaat de VN ook helemaal niet om “mensen”, om een samengaan van alle volkeren, maar om een samen besturen. Volken verdelen, maar samen de macht. Niet van landen en grootmachten, maar van hen die werkelijk de touwtjes in handen hebben, de superelite, de superrijken. En het volk als verzameling slaven.
  Bush sr – familie rijk geworden o.m. als bank voor Hitler- kondigde het al aan in ’91: “Nu komt de tijd van de Nieuwe Wereld Orde”. Iedereen had er goede hoop bij, maar het is een “1984” in een ander jasje, met steeds méér controle op de gewone mens, en superelites die het voor het zeggen hebben. In amerika wordt zelfs gesproken van 2 rechtssystemen: die voor de burger die voor elke overtreding op de bon gaat, en die voor de elite die zich overal vrij en los van koopt.

  En de Eu loopt keurig mee, met zoals in 2012 al bekend werd als doel om alle nationaliteiten in EU op termijn op te heffen https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/9233096/Europe-alienates-us-all-as-foretold-40-years-ago.html

  Trump is daartegen bezig met zijn drain the swamp. Eerst binnenlands, om de corruptie binnen regering en politie op te rollen- de Muslim Brotherhood was zelfs tot in de regering doorgedrongen met Barack HUSSAIN Obama als welwillende president, Huma Abedin (rechterhandje van hillary), John Brennan (moslim,ex hoofd CIA), Awan brothers (IT beheerders van de democraten). Maar Trump is ook wereldwijd aan het werk: met zijn “executive order”van 20-12-17 heeft ie corruptie en schending van de mensenrechten wereldwijd als tegen het nationaal belang van de VS verklaard, en gaat ie supercorruptie en supermisdadigheid, de superelite, aanpakken.( Te volgen op qanon.pub )

  Niet dat Israël vrij is van corruptie, maar door de bedreiging/tegenstand van Arabieren en VN heeft ze de bescherming van eigen land en burgers wél op de eerste plaats gezet. En dat is tegen het zere been van VN, van de superelite, dus ook van de door haar gecontroleerde MSM, van de NOS.
  En journalisten die niet meewerken…. zie de opmerking hierboven over “vecht-arbeidsmarkt”

  En het belangrijkste:

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.