De boerka aanmoedigen is als een geassisteerde zelfmoord zonder compassie

12 augustus 2018

“De Britse conservatieven stellen een onderzoek in naar opmerkingen van partijprominent Boris Johnson. De oud-minister van Buitenlandse Zaken heeft geschreven dat mensen er in een boerka uitzien als ‘brievenbussen’ en ‘bankovervallers’. Dat leidde tot klachten die nu worden onderzocht, bericht Sky News op basis van anonieme bronnen.”

Want we mogen de klagers niet voor de voeten lopen! De vrouwen in boerka kunnen niet voor zichzelf spreken, dat doen de partij-genoten van Johnson wel. En het tast niet alleen ‘de vrijheid’ van moslimvrouwen aan, zeggen ze. Het is ‘niet goed voor het debat’ zeggen ze. Het ‘kwetst’ moslims en het ‘beschadigt de democratie’. Vrouwen moeten in een Engels gerechtsgebouw ook op grond van de Sharia kunnen scheiden, want dat ‘is goed voor de vrouw’. En waag het niet deze goedheid en vrijheid in twijfel te trekken.

De haat richt zich momenteel op een ieder die de haat in de weg staat. Het kapot maken van mensen ‘uit liefde’ en ze gevangen houden ‘uit compassie’ hoort daarbij, zoals in het extreme geval gebeurt met het inpraten op mensen om hun leven te nemen omdat ‘medische behandelingen te duur zijn’ (helaas het onvermijdelijke gevolg van de voltooid leven wetten, die ook in de VS en Canada in zwang zijn) een groot kwaad.

De boerka aanmoedigen is als een geassisteerde zelfmoord zonder compassie, dacht ik vandaag. Destructie-drift. Ik las de laatste weken toevallig een paar zorgwekkende berichten, waarvan deze er een is:

“With the passage of assisted-suicide laws, there are new reports that health insurance companies are refusing to cover lifesaving medical care and are offering to pay patients to kill themselves instead. (…) Dr. Callister, a doctor in Nevada, “tried to transfer two patients to California and Oregon for procedures not performed at his hospital. Representatives from two different insurance companies denied those transfer requests by phone, he said. ‘And in both cases, the insurance medical director said to me, ‘Brian, we’re not going to cover that procedure or the transfer, but would you consider assisted suicide?’ ” he told The Times.

Het goedpraten van de boerka wordt in de media te vaak gebracht als een daad van goedheid. Terwijl het gebeurt in de totale afwezigheid van goedheid. Er is helemaal NIETS goeds over te zeggen. En het feit dat dit zo overduidelijk is, moedigt vooral zieke mensen aan om het te verdedigen. Ze misbruiken deze gesluierde, verdwenen vrouwen om meteen ook onze moraal en veerkracht te breken. Het toestaan, goedpraten en verdedigen van de boerka is een symptoom van het vernietigen van menselijke waardigheid, een ideaal, iets hoger dan onszelf. Dit schrijft psychiater en best-seller auteur Scott Peck in ‘People of the Lie’:

“Malignant narcissism is characterized by an unsubmitted will. All adults who are mentally healthy submit themselves one way or another to something higher than themselves, be it God or truth or love or some other ideal. They believe in what is true rather than what they would like to be true. In summary, to a greater or lesser degree, all mentally healthy individuals submit themselves to the demands of their own conscience. Not so the evil, however….They are men and women of obviously strong will, determined to have their own way. Such people literally live “in a world of their own” in which the self reigns supreme.”

Het verstoppen van vrouwen, nee het wégmaken van vrouwen onder een zwart kleed, het meest dehumaniserende ritueel op aarde, wordt op bijna satanische wijze verlekkerd en mensen die er wat van zeggen worden op agressieve toon weg-gessist. Ze zeggen ons: wij voelen en tonen geen enkele motivatie om het goede te doen, en we kunnen dat feit niet in de ogen kijken dus laat ons met rust in onze cover-up operatie. Het kwaad duldt geen pottenkijkers.

Terug naar het ANP-bericht over Boris Johnson:

“Johnson schreef in een artikel geen voorstander te zijn van een boerkaverbod, maar dreef wel de spot met het kledingstuk. Hij wordt er nu van beschuldigd zich niet aan de gedragscode van de regeringspartij te hebben gehouden. Een comité moet zich over zijn opmerkingen gaan buigen. De voormalige burgemeester van Londen kan in het uiterste geval uit de partij worden gezet.”

Haat groeit het beste in groepsverband, dus het loslaten van protocollen, regels en ‘gezamenlijke besluiten’ op elke vorm van werkelijke idealisme, werkelijke levenslust, waarheid – of het nou in de vorm van humor of hartstocht gebeurt – is de favoriete hobby van onze intens ‘evil’ elite. En ze spelen het spel met ferve.

“Those who are evil are masters of disguise; they are not apt to wittingly disclose their true colors–either to others or to themselves. Because they are such experts at disguise, it is seldom possible to pinpoint the maliciousness of the evil. The disguise is usually impenetrable. Naturally, since it is designed to hide its opposite, the pretense chosen by the evil is most commonly the pretense of love.”

Dit alles verdwijnt zodra het ontmaskerd is. Ze zijn als de dood dat de vrouw zich zal ontdoen van haar boerka en wij van ons geduld. There’s not much more to it.