BREAK: Vernieuwde site online

18 augustus 2021

Dat moet wel in “twee weekjes” lukken dacht ik, maar het werden twee maanden: de creatie en lancering van de nieuwe website van The Fire Online. Een enorme leerschool voor iemand die alles graag zelf wil kunnen (en moet erkennen dat dit niet handig is), soms wat ongeduldig is en gezin en andere klussen liever niet wil opofferen. Ik was het mijzelf en jullie echter verplicht.

Ons geduld wordt nu eindelijk beloond, hij staat nu online!

Al mijn artikelen en ‘Bakkies’ zijn nu te vinden op één plek. Met deze site hoop ik meer mensen te bereiken, lezers en kijkers te verbinden en de donkere dagen die nog voor ons liggen strijdbaar door te komen. “Het vuur” staat voor de rebellie. Maar ook voor de stille kracht van mensen die niet fysiek bij elkaar zijn, maar die toch elkaars taal verstaan en verder durven te leven met overtuiging. 

Dank aan alle donateurs die mijn groei als media maker mogelijk maken, die mij met hun steun de moed geven om door te gaan. Jullie zijn onmisbaar in de strijd voor het vrije woord.

Nog niet aangemeld voor de maliingslijst? Doe dat nu hieronder. Dan ontvang je altijd als eerste de nieuwste artikelen en andere uploads in je mailbox.

Op een later moment komen daar nog nieuwe aantrekkelijke opties bij. Daar werken we nog aan. Zoals exclusieve content voor donateurs en leden. Een verrassing voor later. Eerst maar even uit de voeten met de nieuwe werkplaats. Voor wie het feestje wil meebeleven, om 13.00 uur gaat vanaf mijn YouTube kanaal live de champagne open.