#5 Het Systematische Pestgedrag van Onze Elite

14 februari 2020

Het is velen de laatste jaren niet ontgaan: We worden door politiek en media voortdurend geplaagd door absurde plannen, van klimaatredding tot open grenzen, van experimenten in het onderwijs tot excuses voor slavernijverleden. ‘Voltooid leven’, langzamer rijden, boeren van het land af, nergens lijkt er nog oog voor wat wij eigenlijk WILLEN.

Dit is meer pestgedrag dan het doordrukken van plannen alleen. Dat laatste is secundair. In herframe dingen graag omdat ze in zo’n context veel meer op hun plek vallen (zonder te ontsporen hoop ik).

Het pesten is een semi-bewuste poging mensen hun wilskracht af te nemen en vleugellam te maken, zodat ze alles accepteren wat er in Den Haag en vooral Brussel besloten wordt. Identiteitspolitiek en wereldvreemd ‘feminisme’ treiteren ons in het besef dat er veel grotere issues zijn die onze aandacht verdienen: radicale islam, terrorisme, de macht van multinationals, EU en Verenigde Naties. Onderhandelingen met staten die mensenrechten schenden, en andere grote wereldspelers die onze belangen verkwanselen voor een paar stuivers. De treiterkoppen gaan net zo lang door met twijfel zwaaien over ONS gezonde verstand dat we uiteindelijk toegeven aan het nieuwe ‘normaal’ waarin burgerrechten, vrijheid en soevereine staten geen rol meer spelen.

De lover-boy-achtige ‘grooming’ van onze elite is erop gericht ons kwetsbaar te maken in het licht van de werkelijkheid, zodat wij niet alleen ons slachtofferschap accepteren, maar ons ook vrijwillig als daders (de slechteriken) zullen opstellen tegenover het ‘normaal’ van een groep pestkoppen.

In deze video leg ik kort uit wat het betekent om zo bejegend te worden en dat je er weerstand tegen moet bieden. Voor jezelf om te beginnen. Maar voor een groter goed, als je dat ook belangrijk vindt.

Bedankt voor het kijken! Zie hieronder hoe je mijn werk kunt steunen.

******************************************************************************************

Please subscribe to my channel, it helps improve search results over time. And please leave a comment, let me know how I’m doing. 🙂

To make a contribution to my channel and help me to have a wider audience and higher production – and just keep doing this work (THANK YOU) you can use PayPal
https://www.paypal.me/SietskeBergsma or

https://backme.org/content-creator/sietskebergsma/

Bankoverschrijving via
https://thefireonline.com/contact-2/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bezoek ook mijn platform, en meld je aan zodat je meteen de nieuwste updates krijgt/Please visit my platform www.thefireonline.com

Volg mij op Twitter https://twitter.com/SBergsma

Laat een comment achter

Reageer op de video